ALG d.o.o. SarajevoALG d.o.o. Sarajevo
(Ponedeljak - Petak)
alg.bh@hotmail.com
Sarajevo Bosna i Hercegovina
ALG d.o.o. SarajevoALG d.o.o. Sarajevo

SAVJETI

ALG d.o.o.

Pošalji upit

Da bi ispunili želje i očekivanja kupaca, pa čak i onih najzahtjevnijih, ¨ALG¨ koristi visokokvalitetne materijale u okviru proizvodnje.

Prozor povezuje vaše prostorije sa okolim, i razdvaja. Propusta svjetlost vašem domu te štiti od vanjskih uticaja kiše, vjetra sunca.
Materijal od kojega će prozor biti izradjen mora odgoviriti na niz zahjeva. Npr. Treba imati estetski izgled, fleksibilnost boja da bi lakše uklopili enterijer i eksterijer mjesta ugradnje, jednostavno održavanje, toplinsku i zvučnu izolaciju, protuprovalnu zaštitu a kao najvažnije postojanost i funkcionalnost prozora.
U tom pogledu PVC prozor će odgovoriti na sve zahtjeve. I pored svojeg vrhunskog estetskog izgleda te raznolikost boja dati odličan rezultat u toplotnoj i zvučnoj izolaciji i doprinijeti uštedi toplinske energije.
Aluminijum je poslije željeza, najviše korišten metal na svijetu. Idealna kombinacija dobrih osobina kao što su LAK-ČVRST-POSTOJAN ga čini za razliku od drugih metala nezamjenjivim za veliki broj proizvoda. Zahvaljujući tim osobinama našao se u svim granama industrije. Tako i u gradnji AL bravarije i fasadnih stijena.
Za razliku od PVC AL odgovara na pitanje statike svojom čvrstoćom i omogućava veće ostakljene ili otvarajuće površine. Najveću primjenu je našao na poslovnim objektima te zahtjevnim fasadnim površinama i stambenim zgradama.

Pošalji upit za savjet?

Dabi ispunili želje i očekivanja kupaca, pa čak i onih najzahtjevnijih, ¨ALG¨ koristi visokokvalitetne materijale u okviru proizvodnje.

Adresa sjedišta:

Ul. Dobrosevicka b.b. 71000 Sarajevo Bosna i Hercegovina

Pozovite nas:

061/275-331 , 061/746-466 ,
062/342-462

Pošta za informacije:

alg.bh@hotmail.com
info@alg.ba

    error: Zabranjeno kopiranje sadržaja! DMD-team!!