O NAMA

O nama Naša misija Naša vizija
Firma ALG d.o.o. se prvi put javlja 80¨-tih godina pod nazivom ¨FERO- ING ¨čija je osnovna djelatnost crna metalurgija. Praćena znanjem, kvalitetom, tehnologijom te uspješnim radom 90¨-tih godina u svojoj ponudi pruža AL bravariju. Prvi put se u Bosni i Hercegovini javlja 1998. godine. Bez oklijevanja, proširivanjem proizvodnog programa 2002 godine u ponudi se pruža i PVC stolarija kupcima, pod novim nazivom firme ¨ALG¨. Dugogodišnje iskustvo garantuje kvalitet i pravilno projektovanje, proizvodnja se vrši najsavremenijom CNC linijom proizvodnje. Da bi ispunili želje i očekivanja kupaca, pa čak i onih najzahtjevnijih , “ALG” koristi visokokvalitetne materijale u okviru proizvodnje. Ali to nije dovoljno, pored visokokvalitetnih materijala podjednako je važna stručnost u proizvodnji i ugradnji stolarije. Praćeni najnovijim trendovima te vrhunskom tehnologijom proizvodnje ¨ALG¨ će zasigurno ispuniti očekivanja kupaca i uvijek pružiti više. Proizvodnja se vrši najsavremenijom CNC linijom proizvodnje 2021.
Naša misija je osigurati kvalitetan proizvod, izrađen po visokim evropskim standardima i propisima. Želimo nastaviti praksu da svoje proizvode plasiramo na teritorij Bosne i Hercegovine ali i u zemlje regiona i Evrope.
Kontinuiranim ososobljavanjem uposlenika i ulaganjem u infrastukturu, nastavićemo osiguravati uslove za napredak poslovanja s ciljem da održimo visoke standarde kvalitete koja će i dalje biti prepoznatljiva na najzahtjevnijim tržištima.
error: Zabranjeno kopiranje sadržaja! DMD-team!!